Strong Magnet feromone

CGA800

Ime proizvoda: Strong Magnet

Dostupni proizvodi: на лагеру

  • Pouzdan u zavođenju žena
  • Garantuje jako seksulano uzbuđenje
  • Bezbedan za kožu
  • Proizvođači garantuju
  • Visok kvalitet

Cena: 7999 3970RSD

Strong Magnet Pregledano od 28 ljudi, Ocenjivanje 5 / 5
Poruči odmah!

Testirajte Strong Magnet feromone i vidite i sami koliko možete postići!

Strong Magnet je prema mišljenjima hiljade muškaraca najefikasniji feromon. Njihova upotreba garantuje jako seksualno uzbuđenje svakoj ženi, koju ćete upoznati. Strong Magnet je proizvod dokazane efikasnosti i viskog poštovanja.

Šta ćete postići upotrebom Strong Magnet feromona?

Možda će Vam delovati neverovatno ali zahvaljujući Strong Magnet postaćete glavna meta žena u vašem okruženju. Tajna ovakvog delovanja Strong Magneta  je najviša koncentracija  muških feromona  – (androstadienona) u odnosu na druge proizvode koji postoje na tržištu.

Unapredićete Vašu poziciju u društvu

Feromoni će Vam podići samopouzdanje, zahvaljujući njemu Vi ćete zasijati. Vaše samopouzdanje i spontanost će biti visoko cenjeni i Vi ćete postati autoritet  među Vašim prijateljima.

Izazvaćete zavist drugih muškaraca

Vaš uspeh među ženama će biti rezultat toga što će Vas žene videti kao alfa mužjaka. Muškarci će Vas posmatrati s poštovanjem.

Pridobićete pažnju žena

Žene sa kojima budete razgovarali će težiti da flertuju sa Vama. Postaćete im atraktivniji i želeće da imaju kontakt sa Vama.

Strong Magnet feromoni se mogu koristiti u klubovima, za vreme sastanaka sa prijateljima, čak i pri finasijskim pregovorima. Muški feromoni su fantastični za sve prilike gde je potrebno ostaviti dobar utisak. Strong Magnet će Vam pružiti neverovatne  mogućnosti koje možete iskoristiti na način na koji god Vi želite.

Šta je formula Strong Magnet-a?

Strong Magnet sadrži visoku koncentraciju (androstadienona), koji ima jak uticaj na suprotan pol. Ovaj supplement nema nikakav miris, zato se može koristiti sa bilo kojim parfemima.

Kako da upotrebljavate Strong Magnet?

Ovaj proizvod sadrži visoku koncentraciju muških feromona. U elegnatnom i diskretnom pakovanju imate 7,5 ml ovog suplementa, što je dovoljno za 140 nanošenja! Samo se trebate poprskati feromonima pre važnog poslovnog sastanka ili sastanka sa prijateljima ili ljubavnog sastanka.

Upozorenje:

  • Počnite upotrebom minimalne doze Strong Magnet feromona i pokušajte vremenom da  podesite idealnu dozu ovog proizvoda za Vas.
  • Možete testirati feromone na više mesta (u kući, prodavnici, na poslu, u klubu).
  • Koristite Strong Magnet feromone po pravilu: što je veća gužva na mestu na kom želite da koristite feromone, to će Vam više feromona biti potrebno da biste postigli zadovoljavajući efekat.  

Mišljenja naših korisnika Strong Magnet?

Men Solution Plus

Potenga Muscles

Strong Magnet

Facebook Facebook